uz-logo-pion-2.png

Technologia żywności i żywienie człowieka

Tryb studiów:
  • stacjonarne 
  • niestacjonarne

Otrzymywany tytuł:
  • magister

Czas trwania studiów:
  • 2 lata (4 semestry)

Limit miejsc w roku akadem. 2024/2025:
  • studia stacjonarne - 60
  • studia niestacjonarne - 30
Limit miejsc w roku akadem. 2025/2026:
  • studia stacjonarne - 30
  • studia niestacjonarne - 30

Opłata za semestr studiów niestacjonarnych w roku akadem. 2024/2025:
  • 3050 zł
Opłata za semestr studiów niestacjonarnych w roku akadem. 2025/2026:
  • 3400 zł

Najbliższa rekrutacja: 1 lutego 2025r.


Uwaga!  Część zajęć na tym kierunku realizowana jest w pracowniach Katedry Żywienia Człowieka i Dietoterapii w Kalsku. Uczelnia nie zapenia dowozu na zajęcia realizowane w Pałacu w Kalsku (około 20 km od Zielonej Góry).
7.png
Logo programu Widza Edukacja Rozwój Biało-czerwona flaga i napis Rzeczpospolita Polska Logo Euopejskiego Funduszu Społecznego
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Widza Edukacja Rozwój 2014-2020 "Nowoczesne nauczanie oraz praktyczna współpraca z przedsiębiorcami - program rozwoju Uniwersytetu Zielonogórskiego", POWR.03.05.00-00-Z014/18